BAKLAN ANAOKULU
GÜRLÜK MAH. OKULLAR CAD. ATATÜRK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 25 BAKLAN / DENİZLİ

VİZYON

Tüm paydaşların yetkinliklerini harekete geçirerek sevgi ve güven ortamı içinde; bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek ilköğretime ve geleceğe hazırlamak.

MİSYON

Bütün Öğrencilerin kendilerini rahat ifade etmesini liderlik vasfına sahip bireyler olarak yetişmesini; ezberci değil düşünen, sorgulayan, dünyayı tanıyarak anlamaya çalışan bireyler olmasını sağlamak. Bireysel farklılıklara dikkat ederek ruhsal olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek. Çocukların gelişim özelliklerini en üst seviyede geliştirmek(Sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor, dil, özbakım) Geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerleyen bireyler yetiştirmek üzere varız.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

08:50- 13:50

BAKLAN ANAOKULU BAKLAN MERKEZDE OLUP İL MERKEZİNE 60 KM DİR.